ћирилица срп-ћир latinica srp-lat English eng

ЕкоБиоМорфа 2017

Са великим задовољством Вас позивамо на трећу конференцију студената биологије, екологије и заштите животне средине „ЕкоБиоМорфа 2017“. У оквиру конференције ћете имати прилику да представите и чујете радове из области биологије, екологије, заштите животне средине као и сродних области. Важан део конференције ће чинити предавања и трибине на којима ће се дискутовати о заштити природе и проблемима са којима се сусрећемо.

Тема саме конференције је Шесто масовно изумирање, које је прво масовно изумирање проузроковано активношћу једне врсте – човека. Како истраживања све више указују на то, на граници смо шестог масовног изумирања, а нека истраживања тврде да је већ почело. Из тог разлога желимо да укажемо на значај података о познавању биодиверзитета и важности очувања станишта и животне средине.

Циљ конференције јесте умрежавање садашњих и будућих стручњака из датих области, указивање на проблеме у оквиру заштите природе, дискусија и предлагање решења за дате проблеме.

Предложене теме:

Важни датуми:

Рок за слање ивода: 15.09.2017.
Рок за пријаву учесника који не представљају рад на конференцији: 01.11.2017.
Време одржавања конференције: 24-26.11.2017.
Регистрација учесника: 23.11.2017. од 18-20 часова, а осталим данима од 09-10 часова.
Рок за плаћање котизације: 10.11.2017.

Техничке информације:

Пријаве за конференцију и изводе слати на ekobiomorfa2017@gmail.com

Цена котизације по аутору износи 1000 дин (10 евра за иностране учеснике) и покрива 2 рада, чиме су обухваћени оброци и смештај (два ноћења) за једну особу/аутора, или 500 дин, уколико смештај није неопходан. На конференцију се шаље само извод рада, док ће се рад представљати усмено на конференцији.

Место:

Конференција ће се одржати у амфитеатру Департмана за биологију и екологију, Природно – математичког факултета у Новом Саду (Трг Доситеја Обрадовића 2, кампус новосадског универзитета).

О детаљним информацијама ћете бити обавештени у наредном периоду, пратите наш сајт и нашу страницу!

Скини упутство за ауторе
Скини пример извода

Пријатељи конференције